Dansanin tehdaskoulutusvierailu Tanskassa

 

Sisustusarkkitehtimme Anna oli Laattapisteen vieraana koulutusmatkalla Tanskassa, Dansanin tehtaalla.

Laattapisteen matkaemännät Kristiina Klenberg, Mervi Wallasvaara, Pia Käyhkö ja Seija Aalto tutustuttivat vieraat reissun aikana Haderslevistä löytyvään Dansanin kalustetehtaaseen ja ehdittiin reissulla vierailla myös Billundin Lego Housessakin.

 

   

 

Keskiviikkona matka alkoi ja parikymmentä kutsuvierasta lensi Tukholman kautta Billundiin. Vieraat majoittuivat majatalomaiseen Tyrstrup Kro -hotelliin ja söivät illallisen pitkän pöydän ääressä.

 

      

 

Torstaina oli itse tehdasvierailu, jossa vieraille esiteltiin yrityksen toimintaa. Showroomilla Dansanin kalustesuunnittelija Rasmus Kjær esitteli tuotteita, sekä Dansanin uusia tuulia ja tulevaisuuden visioita. Kylpyhuoneista on tulossa yhä persoonallisempia ja jokaisen omia tiloja Dansanin moton  “Create your own space” mukaan.

 

   

 

Vieraille esiteltiin myös tehtaan toimintaa ja tuotteiden valmistusta.

Vierailun lopuksi Seija Aalto esitteli Laattapisteen asuntorakentamisen palveluita ja hyvän kylpyhuoneen tunnusmerkkejä.

 

 

Myöhemmin illalla oli vielä ilallinen ja tutustuminen hotellin omaan viinikellariin.

 

         

 

Perjantaina oli vuorossa vierailu Billundin Lego Houseen. Rakennuskompleksi oli ulkoa legopalikoiden muotoinen. Vieraat pääsivät opastetulle kierrokselle ihastelemaan sisätiloja, joissa melkein kaikki oli legoista rakennettua.

Kierroksen jälkeen käytiin vielä lounaalla ja lähdettiin kotia kohti.

 

 

Kiitos paljon Laattapisteelle ja Dansanille vierailun järjestämisestä ja inspiraatiosta tuleviin projekteihin!