2. marras, 2016

Kuulumisia arkkitehdin työpöydältä!

3D -näkymäkuva ASO -kerrostalokohteesta

Työpöydällämme on tällä hetkellä useita mielenkiintoisia hankkeita asunto-, korjaus-, liike- ja toimistorakentamisen toimialueilla. Suunnitteilla on useita mittavia ja vaativia projekteja mm. Vantaan keskusta-alueella, Riihimäellä ja Helsingissä.

Asuinkerrostalokohteet ovat sekä uudisrakennus- että konvertointikohteita, joissa mahdollisen lisärakentamisen ohella toimisto- ja liiketiloja muutetaan asunnoiksi tai uutta käyttötarkoitusta vastaavaksi tilaksi. Helsingin ydinkeskustassa Iso-Roobertinkatu 1:ssä sijaitsevaan ja v. 2017 valmistuvaan asuin- ja liikerakennukseen rakennetaan asuinhuoneistojen lisäksi mm. uusia ullakkoasuntoja ja ravintolatiloja.

Helsinkiin sijoittuvaan ASO- kerrostalokohteeseen suunnittelemamme Townhouse edustaa uudentyyppistä asumismuotoa suomessa. Edullisia vuokra-asuntoja nuorisolle tarjoavaan vanhaan teollisuus- liikerakennukseen suunniteltavaan asuinrakennuskohteeseen puolestaan liitetään osaksi erityisasumista kehitysvammaisille nuorille.

Helsingin keskustassa on parhaillaan rakenteilla `kivijalkaan` ja sisäpihalle ensi vuonna valmistuva uusi päivittäistavarakauppa sekä kiinteistön toimistotilojen modernisointi ja saneeraus.

Kiinteistökehityshankkeet pitävät sisällään toimisto-, liike- ja asuintilojen hybridimalleja, joissa eri toiminnat yhdistetään toimivaksi kokonaisuudeksi hankkeiden koon vaihdellessa n. 3 500 m2- 30 000 m2 välillä.

Suomen ensimmäiselle täysimittaiselle jääpallohallille on varattu tontti, joka sijaitsee Malmilla. Jääpallon lisäksi halli tarjoaa ympärivuotiset harjoittelumahdollisuudet muodostelmaluistelulle ja jääkiekolle

Havainnekuva Malmin jääpalloareenasta

Lisää kuulumisia työpöydältä lähiaikoina!